GuaranaPlus Čokoláda mléčná 51% s Chia Semínky 45 g GuaranaPlus

GuaranaPlus Čokoláda mléčná 51% s Chia Semínky 45 g

91 Kč

GuaranaPlus Čokoláda mléčná 51% s Chia Semínky 45 g co bereme od značky GuaranaPlus - tento produkt dodáváme za skvělou cenu 91 Kč. Vybírat zboží v akci můžete z pohodlí vašeho domova. Zásilky nad 1500 Kč k vám budou dopraveny BEZPLATNĚ. Jasná úspora a k tomu spokojenost z nákupu, není proč váhat.

Výrobce: 
SKU: 40583
Do obchodu

Popis

GuaranaPlus

Čokoláda mléčná 51% s Chia Semínky 45 g Čokoládovna z Troubelic je známá tím, že si výrobu čokolády vyrábí od A-Z. Dováží kakaové boby přímo z Ekvádoru, nepoužívají žádné dochucovadla, neobsahují lecitin ani konzervanty! Neobsahují LEPEK a sladí jen panelou, ztuhlou šťávou z cukrové třtiny, která je zdravou variantou slazení. Čokoláda s Chia semínky Chia semínko patří mezi tzv. superpotraviny. Chia semínka obsahují antioxidanty, vitamíny, minerální látky, vlákninu, aminokyseliny, bílkoviny a velké množství omega-3 mastných kyselin (kyselina alfa-linolenová). Mezi nejjednodušší recepty, jak využít "magickou sílu" chia semínek je posypat jimi různé pokrmy. Vybrané druhy čokolád jsme posypali chia semínky. Každá čokoláda je vyrobená ručně a navíc i ručně posypána. O čokoládách Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě. Snažíme se zachovat "tradiční" chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost. Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi "náhražkou", která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje. Základní proces výroby Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému "odfouknutí" slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny - kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela. Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne. Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování. Poté je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den "odpočívat". Pak je čokoláda připravená k balení. Složení Kakaové boby, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené mléko, třtinová šťáva panela, chia semínka. Výrobce: Exotic Herbs s.r.o., Hradební 1218, 68601 Uherské Hradiště

Parametry produktu GuaranaPlus Čokoláda mléčná 51% s Chia Semínky 45 g

  • Název: GuaranaPlus Čokoláda mléčná 51% s Chia Semínky 45 g
  • Cena: 91.00 CZK
  • Výrobce: GuaranaPlus
Všechny produkty od výrobce

Podobné produkty

Další produkty od výrobce  

Zobrazit všechny produkty od výroce